Αμερικανικά δρύινα βαρέλια φιλοξενούν αυτό το ρούμι, όπου ωριμάζει για τρία έως τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια, μια παλέτα ξύλου και μοσχοκάρυδου αναδεικνύεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός Ferrand, καθώς το ρούμι συνεχίζει να ωριμάζει για ένα έως δύο χρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπτό και τροπικό ρούμι τύπου Μπαρμπάντος.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου