Το ρούμι Bayou είναι προιόν των ιδρυτών της αποσταγματοποιίας της Λουιζιάνα Tim και Trey Litel και Skip Cortese, οι οποίοι προσπάθησαν να αναβιώσουν την παραδοσιακαή αλλά χαμένη τέχνη της τοπικής παραγωγής ρούμι. Για να παράξουν το ρούμι Bayou, χρησιμοποιούν μείγμα μελάσσας από ζαχαροκάλαμα που καλλιεργούνται στη Λουιζιάνα και ακατέργαστης ζάχαρης από την Μ.Α. Patout και Son, Ltd.
Το συγκεκριμένο ρούμι (Silver) είναι λευκό, για την παραγωγή του οποίου χρτησιμοποιείταιο τιπλά φιλτραρισμένο νερό πηγής, που εμφιαλώνεται με άντληση. Η καθαρότητα αυτρή μεταφέρεται και στο απόσταγμα βέβαια, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ντελικάτο, λεπτο και φίνο ρούμι, Αρώματα φρέσκου ζαχαροκάλαμου, μπανάνας, αχλαδιού και παπάγιας κυριαρχούν, σε ένα τραγανό και ισορροπημένο σύνολο, που θα σας γοητεύσει.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου