Παρασκευασμένο για πρώτη φορά το 1862, το ρούμι Bacardi είναι το αυθεντικό, εύκολο στην ανάμειξη, ελαφρύ ρούμι που παλαιώνει για ένα με δύο χρόνια σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια. Μετά την παλαίωση, υπάρχει η διαδικασία της ανάμειξης και το ρούμι υφίσταται ένα δεύτερο φιλτράρισμα απο ξυλάνθρακα για να επιτευχθεί στο μέγιστο η διάυγεια και η απαλότητα του Bacardi. To Bacardi έχει καθαρή και διαυγής όψη, απαλή γεύση και έντονα αρώματα βανίλιας σε συνδιασμό με νότες απο ξηρούς καρπούς και τροπικά φρούτα. Στο τελείωμα είναι ξηρό και απαλό.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου