Βραβευμένο βιοτεχνικό τζιν, διπλά εμπλουτισμένο για επιπλέον γεύση.
Χειροποίητο από την αρχή μέχρι το τέλος: πρώτα αποστάζουν ένα ήδη νόστιμο London Dry Gin σε έναν παραδοσιακό χάλκινο αποστακτήρα, και στη συνέχεια κάνουν το επιπλέον βήμα. Το εγχέουν εν ψυχρώ με φλούδα πορτοκαλιού και άλλα πέντε προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα βοτανικά συστατικά για άλλες επτά ημέρες, δοκιμάζοντας τακτικά με το χέρι για να εξασφαλίσουν την ξεχωριστή γεύση του Bathtub για την οποία είναι περήφανοι.
To αποστακτήριο της Pampero ιδρύθηκε το 1938 στη πόλη Καράκας, από τους Alejandro Hernandez και Luis Toro που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό ρ..
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου