Βασικό συστατικό της συγκεκριμένης εμφιάλωσης είναι τα γλυκά αρώματα και η πλούσια γεύση από τα sloe berries, ένα είδος μικροσκοπικού άγριου δαμάσκηνου, τα οποία μουλιάζουν στο Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin για περίπου 4 εβδομάδες. Στο τελικό αποτέλεσμα έχει προστεθεί νερό ώστε οι αλκοολικοί του βαθμοί να φτάνουν στο 29%. Πρόκειται για ένα γερμανικό gin, που στη φύση και στην παραγωγή του όμως συνδυάζει συστατικά και τεχνοτροπίες από πολλές διαφορετικές χώρες. Πιο συγκεκριμένα συνδυάζει στοιχεία από τη σπουδαία βρετανική παράδοση, την εξωτική Ινδία και την αυθεντικότητα του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου